1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım ile İman Elbani çifti kupa finalini sunacak

Şu günlerde hem “Teşkilat” dizisi, hem de “Nefes Yer Eksi İki” filmiyle gündemde olan Murat Yıldırım, eşiyle özel bir projede yer alacak.

Murat Yıldırım ile İman Elbani çifti kupa finalini sunacak

Şov dünyasının mutlu evlilikleriyle örnek olan çiftlerinden Murat Yıldırım ile İman Elbani çifti, yarın akşam özel bir etkinlikte yer alacak. İki sezondur “Teşkilat” dizisinde başrol oynayan ve son günlerde “Nefes Yer Eksi İki” filmiyle gündemde olan “Yıldırım ile Elbani bugün Riyadh Season kapsamında oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray süper kupa maçında kupa finalini sunacak.

Christiano Ronaldo’nun oynadığı takım olan Al Nassr FC’nin sahası Al-Awwal Park Stadyumu‘nda oynanacak heyecanlı maç yarın saat 20.45’te oynanacak. Maç öncesi rap müziğinin önde gelen ismi Norm Ender, dev bir orkestra eşliğinde İstiklal Marşı‘nı ve Cumhuriyet’imizin 100. Yılı’na ithafen yazdığı  “Parla” isimli marşı söyleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar dizisine 2 kez durdurma cezası…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir