1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Göğebakan'ın eşlerini hangi ünlü isimler oynuyor?

Murat Göğebakan'ın hayat hikâyesini anlatan "Kalbim Yaralı" filminin kadın oyuncuları merak konusuydu.

Murat Göğebakan’ın eşlerini hangi ünlü isimler oynuyor?

31 Temmuz’da aramızdan ayrılan Murat Göğebakan’ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çekimleri devam eden “Kalbim Yaralı” filminin yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor, projenin yapımını Metronom Film Yapım ve CNS Productions üstleniyor. Yapımcılığını ise Oğuz Sözen ve Serkan Günay’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın filminde başrolü Burak Sevinç canlandırıyor.

Senaryosu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak tarafından kaleme alınan “Kalbim Yaralı” filmi 2023 yılında vizyona girecek. Filmde Murat Göğebakan’ın Adana’daki ilk eşini Hande Soral oynuyor.

Göğebakan’ın hayatındaki en büyük kırılma noktalarından biri de eski eşi Sema Bekmez’in ona ihanet etmesiydi. Geçen yıllarda uykudayken girdiği şeker koması yüzünden genç yaşta vefat eden Bekmez’e filmde Tuvana Türkay hayat veriyor.

Cast direktörlüğünü Tümay Özokur’un yaptığı filmde Murat Göğebakan’ın çocukluğunu Kadir Bertan, babasını Necmi Yapıcı, annesini Feride Çetin, plakçılarını Levent Tülek ve Güney Kılınç, asistanını Faruk Pakiş, oğlunu Durukan Çelikkaya oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili flaş değişiklikler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir