1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Daltaban “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç’ın başrollerini paylaşacağı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin hazırlığı sürüyor.

Murat Daltaban “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisi atv’nin yeni sezon için hazırladığı diziler arasında yer alıyor. Bahadır İnce’nin yöneteceği Ortaks Yapım imzalı diziyi Ercan Uğur yazıyor. Dizi bir balıkçının oğlu olan Rüzgar, şehrin zenginlerinden Orhan Varnalı’nın oğlu Han ve Varnalıların kahyasının kızı Güneş’in yollarının kesişme hikâyesini konu alıyor. Dizinin Orhan Varnalı’sını çok değerli bir aktör canlandıracak.

Tiyatro dünyasına büyük katkılar sağlayan Murat Daltaban dizinin kilit rolüne hayat verecek. Acımasız ve korkusuz bir adam olan Orhan Varnalı, aynı zamanda büyük sırlar taşımaktadır. Oyuncu görüşmeleri devam eden “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde Gürkan Uygun ve İnanç Konukçu da başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Karaca filminde Alper Saldıran “Cahit Berkay”, Ufkum Kalaoğlu Taner Öngür oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir