1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir aynı projede

"Yaren Leylek" hikayesi Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir gibi ünlü oyuncuları buluşturdu.

Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir aynı projede

Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir çok özel bir filmde buluşuyor. Yaren adlı Leylek ve balıkçı Adem’in hikayesi beyazperdeye aktarılacak.

Yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in Bursa’nın Karacabey ilçesinde görüntülediği balıkçı Adem Yılmaz ile 12 sene önce dostluk kurduğu Yaren adlı leyleğin hikâyesi büyük ilgi görmüştü.

Her yıl aynı yerde bir araya gelen balıkçı Adem ile Yaren’in binlerce insan tarafından takip edilen hikâyesini anlatan “Yaren Leylek” filmi 8 Ağustos’ta sete çıkacak. Dağıtımı Mars tarafından yapılacak film kasım ayında vizyona girecek.

Sev Yapım’ın imza atacağı filmin yönetmenliğini “Gibi” dizisinden hatırladığımız Onur Uzun yapacak. Oyuncu seçimini Selim Bahar‘ın yaptığı filmde bir haberlere konu olan dostluk masalsı bir dille ele alınacak. Filmde Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Seçkin Özdemir, Emir Ali Doğrul, Meral Çetinkaya, Tarık Pabuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Kıvanç Talu, Işınsu Zırh ve Alper Tüydeş gibi ünlü isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’tan Atatürk dizisi açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir