1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Boz: Terapi görüyorum, rüyalarımın anlamları şoke ediyor

Murat Boz ile Burcu Özberk Ömür Sabuncuoğlu'na açıklamalar yaptı.

Murat Boz: Terapi görüyorum, rüyalarımın anlamları şoke ediyor

Murat Boz ve Burcu Özberk Prime Video’da yayınlanan “Rüyanda Görürsün” filmiyle gündemde… Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan iki başarılı oyuncu “Rüyanda Görürsün” filmdeki karakterlerini anlattı. Murat Boz’dan oynadığı “Engin” karakteriyle ilgili ilginç bir itiraf geldi. Boz, “İzleyenler kızamıyor ama ben kızdım. Okurken bile nefret ettim karakterden… İlk senaryoyu okumaya başladığımda da bu his oluşmuştu” dedi.

Bir süredir terapi gördüğünü anlatan Murat Boz, “Terapi alıyorum. Terapistim rüyalarımı not almamı istedi. Bir süredir rüyalarımı not alıyorum. Rüyalar bilinç altından geliyor. Bu olayı terapiyle keşfettim ve bu dünyayı çok sevdim” dedi. Murat Boz, rüyalarını terapistiyle anlamlandırdığını söylerken, “Her defasında şok yaşıyorum. Gördükçe heyecanlanmaya başladım” diye konuştu.

“Rüyanda Görürsün” filminde annelik deneyimi se yaşayan Burcu Özberk, “Hamilelik sahneleri ağırdı. Karnında o şeyle oynamaya çalışmak zordu ama ben eğlenceli anne olacağımı hissediyorum. Kendi çocuğunu doğurmak ve ona bakma fikri güzel geliyor” yorumunu yaptı.

Sohbette çocukluk yıllarına da değinen iki yıldızdan özellikle Murat Boz’un anlattıkları çok çarpıcıydı. Karadeniz Ereğli’nin Dilaver köyünde geçen çocukluğunu anlatan Murat Boz o yıllardan bahsederken iç geçirdi ve şunları söyledi:

“Ağaçlardan elma toplamak mı, komşunun bahçesine dalmak mı dersiniz. Çocuk gibi bir çocukluk geçirdim. Köyde yaşadığımız çocukluk sırasında yapılan güzel yemekleri unutamıyorum. Sabah bir kokuyla uyanıyordum. O koku fırında pişen ekmeğin ve bizim yağlaç dediğimiz kuymağın kokusuydu. O günleri unutamıyorum…”

BURCU ÖZBERK KONSERVATUVARDAN NEDEN KOVULDU?

İlk gençlik yıllarında sanatın farklı bir alanında eğitim almaya başlayan Burcu Özberk de “Konservatuvarda keman bölümününde okuyordum ama okuldan atıldım. Aklımda hep oyunculuk olduğu için müziğe kendimi veremedim. Keşke o dönem okulu bitirip keman çalabilen bir oyuncu olsaydım” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Aslı Pamuk Ego dizisini çekerken neden korku dolu anlar yaşadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir