1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Mezarlık" dizisinin 2. Sezon çekimleri başlıyor

Duayen yönetmen Abdullah Oğuz’un toplumumuzun kanayan yarası kadın cinayetlerine dikkat çektiği “Mezarlık” dizisinin ikinci sezon çekimleri haziran ayında başlıyor.

“Mezarlık” dizisinin 2. Sezon çekimleri başlıyor

“Mezarlık” dizisi 17 Haziran 2022’de Netflix’te seyirciyle buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü. Abdullah Oğuz’un üzerinde titizlikle çalıştığı dizinin 2. Sezonu için haziran başında sete çıkılacak. İlk sezonu 1,5 saatlik “Güneşten Daha Sıcak”, “Bir Nefes Kadar Yakın”, “Göldeki Kadın” ve “Düğüm” başlıklı 4 bölümden oluşan dizinin 2. Sezonu ise 4 bölüm olarak çekilecek ve içinde 8 hikâye yer alacak.

ANS Productions ve Evrensel Film imzalı dizide Birce Akalay Özel Suçlar Birimi Başkomiseri Önem Özülkü’ye hayat veriyor. Hakan Meriçliler, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş, Cem Sürgit, Berna Öztürk ve Sezgin Uzunbekiroğlu’nu buluşturan dizi “Kadın cinayetlerini sarsıcı bir dille ele alıyor. Dizi “Her şey vücut bulduğu köklere geri döner. Bedenimiz toprak olur, kanımız su, ısımız ateş, soluğumuz hava… Ahenkle doğanlar, ahenkle ölürler…” sloganıyla çekilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes’ın kırmızı halısına hazırlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir