1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes’ın kırmızı halısına hazırlanıyor

7 Haziran'da sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, 77. Cannes Film Festivali’nin resmi sponsorunun onur konuğu olarak bu akşam kırmızı halıda yürüyecek.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes’ın kırmızı halısına hazırlanıyor

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’ne Türkiye’den başarılı oyuncu Özge Özacar da katılıyor. Ünlü yıldız etkinliğe Campari Global tarafından onur konuğu olarak davet edildi. Geçen yıl gerçekleşen 76. Cannes Film Festivali’ne de markanın davetiyle katılan Özacar, güzelliğiyle etkinliğe damgasını vurmuş, dünya basınının dikkatini üzerine çekmişti.

Markanın Türkiye’den ağırlayacağı tek misafir olan Özge Özacar, düzenlenecek özel davette dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelecek. Oyuncu ayrıca 77. Cannes Film Festivali kapsamında yapılacak film prömiyerlerine de katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melis Sezen dev reklam kampanyası için yollarda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir