1. Anasayfa
  2. Dizi

Meryem rolü sonunda belli olan "Kirli Sepeti" dizisinde yeni bir oyuncu değişikliği daha

Medyapım'ın FOX için çektiği "Kirli Sepeti" dizisinin ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

Meryem rolü sonunda belli olan “Kirli Sepeti” dizisinde yeni bir oyuncu değişikliği daha

“Kirli Sepeti” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Medyapım‘ın imza attığı dizi yeni sezonda FOX‘ta ekrana gelecek. Ece Erdek Koçoğlu‘nun yönettiği, Erhan Makar‘ın ise görüntü yönetmenliğini yaptığı dizi Meryem adlı hizmetçinin ölümüyle başlıyor. Dizide Meryem’e hayat verecek oyuncu da merak konusuydu. Role çok sayıda görüşme sonrasında Şeyda Merve Kölük seçildi.

Öte yandan lüks bir sitede çalışan ve gecekondu semtinde yaşayan bir grup hizmetçinin etkileyici hikâyesini anlatan dizinin kadrosunda bir oyuncu değişikliği daha yaşandı. Billur Melis Koç‘un hayat vereceği Yasemin’in (Bestemsu Özdemir) kardeşi Nergis rolü başarılı oyuncu Gözde Seda Altuner‘in oldu. Altuner rolü için saç imajını da değiştirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Hande Erçel ve Burak Deniz’li “İki Yabancı”nın yeni adı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir