1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka'nın açtığı telefona ne tepki verdi?

OGM Pictures'ın partisinin ardından Kubilay Aka'nın Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'le kavga etmesi çok konuşulmuştu.

Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka’nın açtığı telefona ne tepki verdi?

Hafta başı Yalı Çapkını dizisinin ekibinin Emirgan’daki bir partide eğlenmesi ve ardından çıkan kavganın yeni detayları ortaya çıktı. Çok iyi dost olan Yalı Çapkını’nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in samimiyeti mekanda eğlenen Kubilay Aka’yı rahatsız etmişti. Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla yakın arkadaş olan Aka, Mert Ramazan Demir’i “Herkes hareketlerine dikkat edecek” diyerek uyarmıştı. Ortam gerilince araya Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir’in sağ kolu Abidin’e hayat veren Ersin Arıcı girmiş ve Kubilay Aka mekandakiler tarafından aracına bindirilip gönderilmişti.

Kubilay Aka’nın mekândan ayrıldıktan sonra Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nu da aradığı ve Mert Ramazan Demir’in hareketlerinin rahatsızlık boyunda olduğunu söylediği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmelere Mert Yazıcıoğlu’nun ne tepki vereceği merak konusuydu. Yazıcıoğlu’nun “insanlar yanlış anlıyor” diyerek sevgilisi Afra Saraçoğlu’ndan dışarda daha dikkatli davranmasını istediği ve konuyu çok büyütmeden kapattığı konuşuluyor. Mert Ramazan Demir ile Mert Yazıcıoğlu günlük yaşamda da çok iyi dost olarak biliniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Can Aktaş ile Haftanur Sancaktutan’ın aşkında flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir