1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melisa Sözen "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" dizisiyle zirveye yerleşti

"Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" dizisinin etkisi devam ediyor. 1441 Productions imzalı dizinin başrol oyuncusu Melisa Sözen IMDb'de birinci sıraya yükseldi.

Melisa Sözen “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisiyle zirveye yerleşti

Melisa Sözen son dizisi “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne”yle kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Etkili oyunculuğu ve eşsiz güzelliğiyle diziyi izleyenleri büyüleyen oyuncunun başarısı IMDb sitesinde de karşılık buldu. Melisa Sözen dünya ve Türkiye’deki ünlülerin tıklanma sayısıyla oluşan popülaritelerine göre sıralandığı IMDb StarMetre listesinde zirveye yükseldi.

IMDb’nin en popüler oyuuncu listesinde bir numarada yer alan Melisa Sözen’i ikinci sırada Can Yaman, 3. sırada Çeki Karyo ve 4. sırada Kıvanç Tatlıtuğ takip etti. Melisa Sözen şu günlerde gelen yeni projeleri değerlendiriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’lı “Aile” ilk kez 3 kategoride de zirvede
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir