1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melisa Döngel'in yeni dizi projesi belli oldu

Son olarak "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı" dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Melisa Döngel yeni yayın dönemi anlaşmasını yaptı.

Melisa Döngel’in yeni dizi projesi belli oldu

Melisa Döngel geçen sezon TRT1‘de “Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı” dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Başarılı oyuncunun yeni sezon adresi belli oldu. Döngel, Medyapım‘ın “Kirli Sepeti” dizisiyle el sıkıştı. Merve Girgin‘in kurucu yönetmenliğini yaptığı dizi FOX‘ta ekrana gelecek.

Lüks bir sitede çalışan hizmetçilerin gözünden yaşanan entrikaları ve üstü örtülen sırları anlatan “Kirli Sepeti”nde Melisa Döngel “Aylin” rolüne hayat verecek. Aylin, temizlikçi Medine’nin ev sahibi olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizide Ayça Bingöl (Songül), Serkay Tütüncü (Kahraman), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Aydan Şener (Canan), Bestemsu Özdemir (Yasemin) rollerine hayat verecek. Dizi ağustos ayında sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Can Aktaş ile Miray Daner hangi bomba dizide buluşuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir