1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melisa Aslı Pamuk Ego dizisini çekerken neden korku dolu anlar yaşadı?

Pastel Film imzalı Ego dizisnin ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Melisa Aslı Pamuk Ego dizisini çekerken neden korku dolu anlar yaşadı?

Melisa Aslı Pamuk ilk bölümü akşam seyirciyle buluşacak olan Ego dizisiyle ekrana dönüyor. Pamuk, dizide Sibel rolüne hayat veriyor. Melisa Aslı Pamuk hayat verdiği karakteri anlattı.

Güzel oyucu “Hiç izlemediğimiz bir şey izleyeceğiz. Ego’nun karakterleri diğer dizilere göre daha gerçekçi ve gri karakterlere sahip. Benim canlandırdığım karakterin de iyisi iyi, kötüsü kötü. Sibel; yalnız, güçlü ve başarılı bir kadın. Dizinin çekimleri de gayet güzel geçiyor. Çekimlerimiz Antalya’da başlayıp İstanbul’da devam etti. Antalya çekimlerinde gece denize girme sahnesinde korku dolu anlar yaşadım ama o da çok keyifli geçti” dedi.

Doğa Can Anafarta’nın yönettiği, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü başlıca rolleri oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Aslı Pamuk Ego dizisini çekerken neden korku dolu anlar yaşadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir