1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melisa Aslı Pamuk Alperen Duymaz kavgası hakkında ilk kez konuştu

Melisa Aslı Pamuk Ego setindeki kavgayla ilgili sessizliğini bozdu.

Melisa Aslı Pamuk Alperen Duymaz kavgası hakkında ilk kez konuştu

Melisa Aslı Pamuk yeni bir değişikli olmazsa pazar akşamları yayınlanması planlanan “Ego” dizisinde başrolü paylaştığı Alperen Duymaz’la sette gerginlik yaşamış ve Alperen Duymaz önce Pamuk’la ilgili sert bir açıklama yapmış, daha sonra da sosyal medyada başlatılan karalama kampanyasını görünce onu koruyan ikinci bir açıklama daha yayınlamıştı. Bütün bu süreçte hiç konuşmayan ve Alperen Duymaz’ı sosyal medyadan takip etmeye devam eden Pamuk sessizliğini tv100’de her cumartesi ve pazar 09.00’da yayınlanan Magazin Hattı’na bozdu.

Melisa Aslı Pamuk konuyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“O kadar büyütülecek bir şey değil, ufak bir gerginlik… Setlerde hep yaşanıyor zaten… Alperen zaten arkadaşım… Büyütülecek bir konu değildi o… Olduğundan daha büyük lanse edildi, daha kaotik bir hale getirildi ama öyle bir şey yok. Hiçbir kimseden de aynaklanmadı. Bazen 18 saat sette çalışıyoruz, bunlar çok normal. Sette de gerginlikler oluyor, oyuncularda da gerginlikler olabiliyor, programda da aksayabiliyor. Bunun bir gerginliği olabilir. Çok büyük büyütülecek bir şey yok ortada… Arkadaşlığımız da devam ediyor.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aile’den aşk dolu afiş

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir