1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melis Sezen Venedik Film Festivali yolcusu

Genç kuşağın gözde oyuncularından Melis Sezen yine tüm dünyanın gözünü diktiği çok özel bir festivalin daha kırmızı halısında yürüyecek.

Melis Sezen Venedik Film Festivali yolcusu

Dünyanın en büyük festivallerinin başında gelen Venedik Film Festivali 80. Kez düzenleniyor. Bugün başlayacak ve 9 Eylül’e kadar devam edecek olan festivalde ünlü oyuncu Melis Sezen de ülkemizi temsil edecek. Sadakatsiz dizisindeki performansının ardından Halit Ergenç ve Songül Öden’le ilk ismi “Numen”, yeni adı “Ten” olan dizide başrolü paylaşan güzel oyuncu uzun süredir marka elçisi olduğu Lexus adlı otomobil markasının onur konuğu olarak Venedik Film Festivali’nin konuğu olacak.

Şu günlerde gelen yeni sezon dizilerini değerlendiren genç yıldız 3 Eylül’de gideceği festivalde kırmızı halıda yürüyecek ve bir dizi etkinliğe katılacak. Festivalin onur konukları arasında başarılı aktör Salih Bademci de yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taro Emir “Yalı Çapkını”nın çekimlerine başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir