1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melek Baykal “Yan Oda” dizisiyle dönüyor

Unutulmaz projelere imza atan değerli tiyatro sanatçısı Melek Baykal çok iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.

Melek Baykal “Yan Oda” dizisiyle dönüyor

Melek Baykal “Yan Oda” dizisinde çok farklı bir role hayat vermeye hazırlanıyor. Bugüne kadar birbirinden renkli ve güçlü karaktere hayat veren usta oyuncu bu kez kilo sorunu olan, sağlık sorunları nedeniyle oldukça huysuz ve gizemli “Cevale” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Barış Günger’in muhteşem kaleminden çıkan OGM Pictures imzalı diziyi sektörün en başarılı yönetmenlerinden Çağrı Vila Lostuvalı tarafından çekilecek. Star TV‘de yayınlanacak olan dizide her şey Cevale’nin sunucu kızı Verda’nın programına konuk olan iş insanı Fikret Alabey’le evlilik kararı almasıyla başlayacak. Kızının bu evliliği ailesine zor anlar yaşatmayı alışkanlık haline getiren Cevale’nin hayatını tamamen değiştirecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz’e Dubai’de “En İyi Uluslararası Oyuncu Ödülü”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir