1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mehmed Fetihler Sultanı’na Yeşilçam'ın dev ismi geliyor

TRT1'in başrolünü Serkan Çayoğlu'nun oynadığı dev prodüksiyonlu dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı", kadrosuna çok değerli bir aktör, Serdar Gökhan katılıyor.

Mehmed Fetihler Sultanı’na Yeşilçam’ın dev ismi geliyor

Mehmed Fetihler Sultanı TRT’nin bir değişiklik olmazsa yeni sezonda da devam etmesi planlanan dizileri arasında… Miray Yapım imzalı dizinin yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak. “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinde büyük bir sürpriz var. Yeşilçam’ın efsane dönen filmlerinin değerli aktörü Serdar Gökhan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna katıldı.

Usta aktör dizide Evrenosoğlu rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 9. bölüm itibariyle dizinin  oyuncu kadrosuna katılacak olan Serdar Gökhan, diziye büyük güç katacak. Başrolünü yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Mehmed Fetihler Sultan’ı, Şehzade Mehmed’in tahta çıkış hikayesini ve İstanbul’un fethine giden sürecin destansı hikâyesini ekrana taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba iddia… Şevket Çoruh “Arka Sokaklar” dizisine geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir