1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

MedYapım’dan Kanal D’ye günlük dizi geliyor

Yeni sezon dizileri için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden MedYapım, Bloom Medya’yla ortak günlük dizi hazırlıyor.

MedYapım’dan Kanal D’ye günlük dizi geliyor

Medyapım ile Bloom Medya “Ayazın Sonu Bahar” adlı çok iddialı bir günlük dizi hazırlıyor. Geçen yıl yurt dışı için hazırlanan dizinin Kanal D’de ekrana geleceği öğrenildi. Haziran ayında sete çıkması planlanan dizinin temmuz başında yayında olması isteniyor. Cast çalışmaları süren dizinin başrolü için iki genç yetenek aranıyor.

100 bölüm olarak planlanan dizide bir inşaat şirketinin veliahtı Ayaz ile üniversiteyi bitiren, Londra’da başvurduğu iktisat master’ı için haber bekleyen, bu arada da bir kahve zincirinin kafesinde çalışan Bahar’ın hikâyesi etkileyici bir dille anlatılıyor. Yaşanan bir ölüm, atılan bir iftira ve  sonrasında yaşanan intikam ateşi “Ayazın Sonu Bahar” dizisinin hikâyesini belirleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pınar Deniz Cannes yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir