1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Maviye Sürgün dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

Maviye Sürgün dizisinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak başlıca rolleri paylaşıyor.

Maviye Sürgün dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

Maviye Sürgün dizisi O3 Medya ile İnter Medya ortak yapımı merakla beklenen diziler arasında… Önce Güney Amerika’da yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

O3 Medya dizinin ilk tanıtımını Telemundo kanalının yaptığını duyurdu ve Telemundo “The Telemundo Edge başlığı altında ‘Content Americas’ fuarının bir parçası olarak; bu yıl için planladıkları orijinal içeriklerini sundu. O3 Medya ve Intermedya ortak yapımı Maviye Sürgün / Blue Cage projesini de ilk bölüm çekimlerinden birkaç sahne paylaşarak duyurdu” açıklaması yaptı.

Dizide Ayda ve Deniz’in babasını “Hakan Salınmış”, Ayda’nın kız kardeşi Deniz’i “Gökşen Ateş”, Deniz’in kocası Kenan’ı Berkan Bulut, Ali’nin kızı Azra’yı “Mina Koyuncu”, Ali’nin oğlu Arda’yı “Yaman Arslan”, Arda’nın öğretmeni Lale’yi “Name Önal”, Ali’nin eski dostu Hasan’ı “Bülent Şakrak, Hasan’ın kız arkadaşı Zehra’yı “Ayça Erturan”, otel sahibi Serhat’ı “Ruhi Sarı”, Serhat’ın oğlu Aykut’u “Dinç Daymen”, Ozan’ın koruması Tuna’yı Sinan Sicimoğlu, Defne’nin arkadaşı Murat’ı Gürberk Polat, Azra’nın arkadaşı Elif’i Öykü Su Okur ve Aykut’un arkadaşı Efe’yi Efe Eroğlu canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Caner Topçu ile Özge Yağız’lı Başka Türlü Aşk’a sürpriz isim
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir