1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Maviye Sürgün" neden bir bölüm eksik çekildi?

Amerikan televizyon kanalı Telemundo için çekilen "Maviye Sürgün" dizisi pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanıyor.

“Maviye Sürgün” neden bir bölüm eksik çekildi?

Maviye Sürgün” dizisinin bu akşam ikinci bölümü seyirciyle buluşacak. Intermedya ve NBCU’ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo arasındaki anlaşmanın ilk yerli yapımı olan dizinin 26 bölümden oluşacağı açıklanmıştı. Ancak Show TV’de ekrana gelen O3 Medya imzalı dizinin 25 bölüm olarak çekildiği öğrenildi.

Nezaket Coşkun’un yönettiği, kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncuların yer aldığı dizinin bir bölüm eksik çekilmesinin sebebi ise yaz sezonunun başlaması… Dizinin çekildiği Selimiye‘deki otel ve mekanlara turist akını başladığı için dizi zamanlama sorunu nedeniyle 25. bölümde bitirildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece’nin nikah davetiyesi neden görenleri şaşırttı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir