1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Maviye Sürgün dizisinde kim kimi oynuyor?

Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Marmaris'te devam ediyor.

Maviye Sürgün dizisinde kim kimi oynuyor?

Maviye Sürgün dizisi O3 Medya’nın Güney Amerika için çektiği iddialı bir proje olarak öne çıkıyor. Nezaket Coşkun’un yönettiği diziyi Murat Dişli yazdı. Marmaris’te çekilen dizide bazı karakterlerin ismi değişti. Dizide Damla Sönmez “Defne”, Caner Cindoruk “Ali” ve Serkan Altunorak ise “Ozan” rollerine hayat veriyor.

Dizide eşi Ayda’yı kaybettikten sonra iki çocuğuyla kayınpederinin işlettiği Ayda Otel’e giden SAT komandosu Ali’nin başına gelen olaylar anlatılıyor. Ali bir gün denizde Defne adlı kadını kurtarır. Defne’nin sırlarla dolu bir hayatı ve başında Ozan isimli bir belası vardır.

Dizide Ayda ve Deniz’in babasını “Hakan Salınmış”, Ayda’nın kız kardeşi Deniz’i “Gökşen Ateş”, Deniz’in kocası Kenan’ı Berkan Bulut, Ali’nin kızı Azra’yı “Mina Koyuncu”, Ali’nin oğlu Arda’yı “Yaman Arslan”, Arda’nın öğretmeni Lale’yi “Name Önal”, Ali’nin eski dostu Hasan’ı “Bülent Şakrak, Hasan’ın kız arkadaşı Zehra’yı “Ayça Erturan”, otel sahibi Serhat’ı “Ruhi Sarı”, Serhat’ın oğlu Aykut’u “Dinç Daymen”, Ozan’ın koruması Tuna’yı Sinan Sicimoğlu, Defne’nin arkadaşı Murat’ı Gürberk Polat, Azra’nın arkadaşı Elif’i Öykü Su Okur ve Aykut’un arkadaşı Efe’yi Efe Eroğlu canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Bahadır’lı Ömer’e güçlü oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir