1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Camdaki Kız"ın gününde yayınlaması beklenen "Saklambaç"a 2 yeni oyuncu

Star TV'nin OGM Pictures imzalı "Saklambaç" dizisinin önümüzdeki hafta çekimlerine başlanması planlanıyor.

“Camdaki Kız”ın gününde yayınlaması beklenen “Saklambaç”a 2 yeni oyuncu

“OGM Pictures”ın “Yalı Çapkını”, “Ömer” ve “Çöp Adam”ın ardından bu sezon çekeceği ilk yeni dizi “Saklambaç”… Nadim Güç‘ün yöneteceği, Armağan Gülşahin‘in yazdığı dizinin son olarak 20 Eylül’de sete çıkması planlanıyor. Dizide Uraz Kaygılaroğlu “Mete”, Cemre Baysel “İncila”, Asude Kalebek “Naz”, Tamer Levent “Kont Ziya”, Şenay Gürler “Belgin”, Nilüfer Açıkalın “Gülten”, Sevinç Erbulak “Füsun”, Ceyda Düvenci “Filiz”, Gökşen Ateş “Tansu”, Edip Saner “Bahri” ve Açelya Devrim Yılhan “Müberra” rollerine hayat verecek.

Dizinin yeni bir değişiklik olmazsa OGM Pictures‘ın 3 yıl süren fenomen projesi “Camdaki Kız” dizisinin yayın günü ekrana gelmesi bekleniyor. Kulislerde eğer yetiştirilirse dizinin 12 Ekim Perşembe günü ekranda olacağı konuşuluyor.

Kalabalık bir ailede yaşanan olayların çarpıcı bir dille ele alındığı dizinin kadrosuna Kamil Güler katıldı. Güler dizide Naz’ın (Asude Kalebek) babası ve Filiz’in (Ceyda Düvenci) eşine hayat verecek.

Başrolde aile içi entrikanın olduğu dizinin kadrosuna ayrıca genç bir yetenek katıldı. Sıla Korkmaz “Saklambaç”ta Emine rolünü canlandıracak ve halası Müberra’yla beraber Naz’ın ailesinin sahibi olduğu konağa çalışmak için gelen İncila’nın (Cemre Baysel) en yakın arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sumru Yavrucuk ile Nesrin Cavadzade “Şahane Hayatım”da hangi rolleri canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir