1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Maviye Sürgün"ün Ali'si Caner Cindoruk: Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum

Show TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen "Maviye Sürgün" dizisiyle gündemde olan Caner Cindoruk, kendisine efsane oyuncu Tuncel Kurtiz'i örnek aldığını belirtti.

Maviye Sürgün’ün Ali’si Caner Cindoruk: Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum

Maviye Sürgün’ün Ali’si Caner Cindoruk, Selimiye’de çekilen dizide SAT komandosuna hayat verdi. Dizi için kaptanlık eğitimi alan Caner Cindoruk, Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’na konuştu. Başarılı oyuncu 2013 yılında aramızdan ayrılan efsane oyuncu Tuncel Kurtiz‘i andı ve “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum. Oynamayı en çok istediğim oyunculardan biriydi. Onun gibi 70 yaşıma geldiğimde de oyunculuk yapmam, şirazeyi kaydırmadan yaşamak ve ölmek istiyorum” dedi.

Kadir İnanır, Yılmaz Erdoğan, Monica Bellucci gibi isimlerle çalışma fırsatı bulduğunu ve hepsinden çok şey öğrendiğini dile getiren Caner Cindoruk, “Münir Özkul benim bir numaram. Özkul’un aktörlüğünü çok beğenirdim. Şener Şen’se hayalim. Onunla bir projede yer almayı çok istiyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar dizisinde flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir