1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” dizisi ertelendi

MedYapım ile Boyut Film’in ortak yapımcılığında çekilmesi planlanan “Güzel Atlar Diyarı” kod adlı dizinin çekimleri temmuz ayına ertelendi.

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” dizisi ertelendi

“Güzel Atlar Diyarı” kod adlı dizi merakla bekleniyor. Mahsun Kırmızıgül’ün uzun bir zaman sonra ekrana döneceği dizinin çekimlerinin ocak sonunda başlaması planlanıyordu. Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi usta isimlerle anlaşan ve iddialı bir kadro kuran Kırmızıgül, Kanal D’de ekrana gelecek dizinin başrolleri konusunda istediği oyuncu kadrosunu şimdilik kuramayınca diziyi yeni sezona erteledi.

Kırmızıgül, dün akşam kesinleşen erteleme kararını geçen günlerde Günay sahnesini de izleyenler arasında olan Halil Ergün başta olmak üzere tüm kadroya duyurdu. İlk bölümlerini Mahsun Kırmızıgül’ün yöneteceği dizinin çekimleri temmuz ayında ertelendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Final yapan “Aile”den Aras Bulut’lu Deha’ya flaş transfer
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir