1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül'den "Acıyaman" paylaşımı

Mahsun Kırmızıgül Adıyaman'la ilgili "Acıyaman" başlıklı bir video paylaştı.

Mahsun Kırmızıgül’den “Acıyaman” paylaşımı

Mahsun Kırmızıgül günlerdir Adıyaman’daki yardım çalışmalarına katılıyor. Ünlü sanatçı kendisine sarılan acılı bir babanın “Burasının adı artık Adıyaman değil, Acıyaman” sözlerinden yola çıkarak bir video paylaştı.

Kırmızıgül “Adıyaman’da arama kurtarma çalışmaları bitmek üzere… Depremin ikinci gününde kalabalık olan şehir gittikçe yalnızlaşıyor. Barınak için her gün ekibimle sahadayız. Özel insanlara çadır, battaniye soba ulaştırmaya devam ediyoruz. Buradaki acılı insanlar hangi şartlarda nasıl yaşıyorlarsa, biz de onlarla aynı şartlarda yaşamaya çalışıyoruz. Araçların içinde, sokaklarda ateş başlarında sabahı bekliyoruz. İnsanlar kayıplarına ağlıyor, insanlar hâlâ canının derdindeler… Lütfen yardım etmeye devam edin.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Hadise yarın Acun Ilıcalı’nın isteğiyle “ortak yayın”da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir