1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Mahsun J” dizisinin “Leyla” karakteri belli oldu

"Şahsiyet" dizisini 13 Kasım’da seyirciyle buluşturacak olan Gain’in yeni içeriklerinden “Mahsun J”nin hazırlıkları devam ediyor.

“Mahsun J” dizisinin “Leyla” karakteri belli oldu

“Mahsun J” dizisi “Gain”in iddialı içerikleri arasında yer alıyor. BKM Mutfak’ın imza atacağı dizide Mahsun Karaca başrolü oynayacak. Bir kuryenin tesadüfler sonucu başına gelen olayları esprili bir dille ele alan dizide Leyla karakterini canlandıracak olan isim netleşti.

Daha önce “Seksenler”, “Ufo” gibi ilgiyle izlenen dizilerde rol alan Eda Akalın “Mahsun J” dizisinde “Leyla” karakterine hayat verecek. Projenin yönetmen koltuğunda Ömer Sinir oturacak, dizinin senaryosunu ise Öğünç Ersöz kaleme alıyor. Projenin senaryosunu okuyanlar aşırı komik bir dizinin seyirciyle buluşacağını söylüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çocuk Kalbi” filminin okuma provası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir