1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Merve Dizdar'lı "Magarsus"tan yeni fragman

Ercan Kesal, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul'u buluşturan "Magarsus" dizisinin ilk 2 bölümü 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak.

Merve Dizdar’lı “Magarsus”tan yeni fragman

BluTV’nin “Magarsus” dizisi dev oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle merakla bekleniyor. İlk 2 bölümü 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak olan dizinin yeni fragmanı bugün seyirciyle buluştu. Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Cannes Film Festivali‘nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” alarak ülkemize büyük gurur yaşatan Merve Dizdar‘ı buluşturdu.

Yunus Ozan Korkut‘un yönettiği dizide Sarıbahçe’deki narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) ve çocuklarının hikâyesi ekrana taşınıyor. Yamaç Okur ve Serkan Çakarer imzalı dizinin senaryosunu Yunus Ozan Korkut ile Mustafa Yürüktümen birlikte yazdı. Proje aynı zamanda geçen günlerde 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmında gösterildi ve “Stellar Cast Ödülü”nü aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Barbie” filmi ilk gün rekoruna, yeni bir başarı daha ekledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir