1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Lohusa filminin oyuncusu Su Şanad "Yandaki Oda" dizisinde

Dün akşam ilk tanıtımı seyirciyle buluşan "Yandaki Oda dizisinin kadrosuna "Lohusa" filminden bir başarılı isim daha katıldı.

Lohusa filminin oyuncusu Su Şanad “Yandaki Oda” dizisinde

Lohusa filmi 4 haftada 1 milyon 601 bin 264 gişe ve 213 milyon 204 bin 59 TL hasılat elde etti. Başarılı kadın komedyenlerimizden Gupse Özay’ın yazıp başrolünü üstlendiği filmin öne çıkan oyuncularda biri de Özge rolüne hayat veren Su Şanad’dı. Güçlü performansıyla beğeni toplayan Şanad, dün akşam ilk tanıtımı yayınlanan Yandaki Oda dizisiyle anlaştı.

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Derya Karadaş, Melek Baykal, Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak’ı buluşturan dizide Su Şanad, Nezaket karakterine hayat verecek. Merakla beklenen OGM Pictures imzalı dizi sürpriz bir evliliğin ardından yaşananları konu alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir