1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuş Uçuşu’nda oyuncu değişikliği

Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon çekimleri devam ediyor.

Kuş Uçuşu’nda oyuncu değişikliği

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği “Kuş Uçuşu” dizisinin ilk sezonu çok sevilmişti. Televizyon dünyasındaki entrikaları ve kuşak çatışmasını nefis bir hikâye örgüsüyle anlatan senarist Meriç Acemi, dizinin devamını yazmış ve ekip geçen haftalarda sete çıkmıştı. Dizinin yeni bölümlerini Koray Kerimoğlu yönetmeye başlamıştı. Yeni bölümleri çok merak edilen diziinin İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) daha küçük ve imkanları yetersiz bir kanalda çalışmaya başlayacak, Aslı (Miray Daner) da Lale’den entrikayla devraldığı koltuğunu kaptırmamak için büyük bir savaş verecek. “Kuş Uçuşu”nun 2. Sezon konuk oyuncuları arasında Tilbe Saran’ın da olduğu konuşuluyordu.

Tilbe Saran’ın sağlık sorunu nedeniyle dizide olamadığı yerine Yeşilçam’ın değerli oyuncularından Itır Esen’in rol aldığı öğrenildi. Esen yeni sezonda Zerrin adlı duayen gazeteciye hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Devlerin Aşkı” filminin dizisi iptal edildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir