1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuş Uçuşu dizisinin hangi başrol oyuncusu 3. sezonda yer almayacak?

Kuş Uçuşu dizi ekibi kısa bir dinlenme molasından sonra 3. sezon çekimlerine hazırlanıyor.

Kuş Uçuşu dizisinin hangi başrol oyuncusu 3. sezonda yer almayacak?

Kuş Uçuşu dizisi Netflix’in çok beğenilen yerli içerikleri arasında yer almıştı. Birce Akalay’ın “Lale Kıran” adlı ünlü bir ekran yüzüne hayat verdiği dizide İbrahim Çelikkol, Miray Daner, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar ve Demircan Kaçel başlıca rolleri paylaşmıştı. Dizinin 2. sezon çekimleri geçen günlerde tamamlandı.

İkinci sezonda çalıştığı televizyon kanalındaki görevini, kendisine yapılan entrikalar yüzünden bırakmak zorunda kalan Lale Kıran’ın önce ihmal ettiği ev hayatına yoğunlaşıp daha sonra küllerinden doğma hikâyesi ele alınıyor. Bu arada Lale’nin özel hayatında da bir dizi olay yaşanacak.

Dizinin 3. sezon çekimleri öncesi flaş bir bilgi kulislerde dolaşmaya başladı. Burak Yamantürk’ün hayat verdiği Selim karakterinin son sezonda yer almayacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yönetmen Aydın Bağardı yanlış teşhis kurbanı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir