1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman'ın yapımcısından açıklama

Bozdağ Film 3 günlük milli yas nedeniyle Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağını yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Kuruluş Osman’ın yapımcısından açıklama

Kuruluş Osman‘ın yapım şirketi Bozdağ Film 3 günlük milli yas nedeniyle dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağını yazılı bir açıklamayla duyurdu. Açıklamada şu satırlara yer verildi:

“İsrail’in Gazze’de hastaneye yaptığı saldırıda, yüzlerce Filistinli kardeşimizi katletmesi nedeniyle ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilecektir. Bu sebeple bu akşam yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizimizin yeni bölümü yayınlanmayacak, geçen haftaki bölümün tekrar yayını olacaktır. Gazze’de yaşanan saldırıların bir insanlık suçu olduğunu belirtip; çocuk, kadın ve sivillere yönelik yapılan saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyoruz.”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Adım Farah” dizisinde flaş gelişme
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 20 Ekim 2023

    Allahtan yayınlamadınız tekrarını verdiniz ne perhiz ne lahana turşusu para verip kola alıp İsrail’i boykot eden aklı ile aynı kafa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir