1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman'ın Orhan beyi Emre Bey'den centilmenlik temalı cumhuriyet reklamı

Bu sezon Kuruluş Osman dizisinde Orhan bey rolüne hayat veren genç kuşağın yakışıklı yıldızı Emre Bey, ünlü bir erkek giyim markasının yüzü oldu.

Kuruluş Osman’ın Orhan beyi Emre Bey’den centilmenlik temalı cumhuriyet reklamı

Kuruluş Osman‘ın Orhan beyi Emre Bey‘den çok anlamlı bir reklam filmi geldi. ‘’100 yıldır bize en yakışan Centilmenlik’’ sloganıyla sonbahar kış kampanyasını hazırlayan ve bu yıl tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi 100. yaşını kutlayan Hatemoğlu, marka yüzü Emre Bey’in oynadığı reklam filminde, hayatın içinden karelerle şıklığın centilmenlikten geldiğini Cumhuriyet’in en önemli öğretisinin centilmenlik olduğunu duygulara hitap ederek anlatıyor.

Bu sene özellikle dış giyim konusunda çok iddialı kaban, mont ve palto koleksiyonunu mağazalarında satışa sunan markanın, öne çıkan toprak renkleri ve yün ağırlıklı kumaşları ile kaliteli dış giyim koleksiyonu Cumhuriyet erkeklerinin gözdesi olmaya aday…  Cumhuriyetimizin de bir simgesi olan smokin Hatemoğlu kış koleksiyonunda renkli kadife kumaşlarla daha da anlam ve şıklık kazanıyor. 100 yıl önce Cumhuriyet’ten öğrenilen ‘’Centilmenlik’’ kavramını günümüzde Hatemoğlu koleksiyonları ile devam ettireceğini belirten markanın ilerleyen dönemlerde günümüze uyarlanan yeni nesil Centilmenlik mesajlarını da yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü Tutsak dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir