1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer 

Kuruluş Osman dizisi 4. Sezonunda reyting rekorları kırıyor.

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer 

atv’nin Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi 4. Sezonunda reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği dizinin kadrosuna çok güzel ve yetenekli bir oyuncu katılıyor. Deniz Barut Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil oluyor. 105. Bölümde sonra dizide seyirci karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu, İsmihan Sultan’ı oynayacak.

Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı diziyi Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ kaleme alıyor. Dizinin kalabalık kadrosunda Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Hakan Yılmaz (Kantekuzenos), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal) gibi ünlü isimler alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlayda Alişan’ın Ateş Kuşları’ndaki partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir