1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kuruluş Osman" dizisine "Sancaksızlar" adlı 3 kardeş geliyor

atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Kuruluş Osman"nın 5. sezon çekimleri geçen cumartesi başladı.

“Kuruluş Osman” dizisine “Sancaksızlar” adlı 3 kardeş geliyor

Bozdağ Film‘in atv için çektiği “Kuruluş Osman” dizisi yeni sezonunda da iddialı hikâyesi ve yeni katılan oyuncularıyla seyirciyi çarşamba akşamları ekran başına toplayacak. Ahmet Yılmaz‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziye aralarında “Al Sancak” dizisinin oyuncularının da olduğu “Sancaksızlar” dahil olacak.

Al Sancak‘ın Piyade Astsubay, Kıdemli Başçavuş İsmail Koca rolüne hayat veren Tezhan Tezcan “Kuruluş Osman”ın kadrosuna dahil oldu. Sezon sonu alınan devam kararı daha sonra iptal edilen “Al Sancak”ın bir oyuncusu daha “Kuruluş Osman”a katıldı.

“Al Sancak”ın Piyade Astsubay Başçavuş Mustafa İnal’ı oynayan Murat İnce “Kuruluş Osman”ın Sancaksızlar kardeşlerinden biri oldu. Dizide ailenin diğer kardeşini de Selim Makaroğlu canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Şahane Hayatım” dizisine bir flaş isim daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir