1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman'ın sezon finalinde bomba ayrılık

atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Kuruluş Osman" 130. bölümde sezon finali yapıyor.

Kuruluş Osman’ın sezon finalinde bomba ayrılık

Kuruluş Osman” dizisi 4 sezondur çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Bozdağ Film imzalı dizi önümüzdeki sezon da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Burak Özçivit‘in başrolünü oynadığı dizi 130. bölümde sezon tatiline çıkacak. Bu hafta çekilen sezon finalinde bomba bir ayrılık yaşanacak.

Dizinin başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy, ekibe veda edecek. Atiksoy‘un hayat verdiği Malhun Hatun karakterinin fenomen diziye nasıl veda edeceği ise merak konusu… Berk Oktay’la örnek aile hayatıyla dikkat çeken güzel oyuncunun ayrılık kararı almasının ardından kulislerde bebek beklediği yorumları da yapıldı. Ancak Yıldız Çağrı Atiksoy’un hamile olmadığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz ile Defne Samyeli pişti oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir