1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kurtlar Vadisi'nin ekibinin yeni dizisi Hudutsuz Sevda'nın tarihli afişi yayınlandı

Ekran tarihine geçen Kurtlar Vadisi ve Eşkıya'yı yazan ekibin yeni dizi Hudutsuz Sevda 21 Eylül akşamı seyirciyle buluşuyor.

Kurtlar Vadisi’nin ekibinin yeni dizisi Hudutsuz Sevda’nın tarihli afişi yayınlandı

Hudutsuz Sevda dizisi merakla bekleniyor. Babasını kan davası nedeniyle kaybeden Halil İbrahim’in intikam hikâyesini anlatan dizinin tarihli afişi yayınlandı. MedYapım imzalı dizi 21 Eylül Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak. yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Hudutsuz Sevda”nın merakla beklenen afişi yayınlandı.

Murat Öztürk’ün yönettiği dizinin en önemli özelliklerinden biri de ekran tarihine geçen Kurtlar Vadisi’ni yazan Bahadır Özdener ve yol arkadaşlarının yine kendi günleri olan perşembe akşamları seyirciyle buluşacak olmaları…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir