1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kurtlar Vadisi'nin Dicle'si Ebru Kocaağa "Arka Sokaklar"da

Kanal D'nin fenomen dizisi "Arka Sokaklar" dün akşam 18. sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi’nin Dicle’si Ebru Kocaağa “Arka Sokaklar”da

Dizi tutkunlarının hafızalarında 2000’li yılların fenomen dizilerdeki başarılı performanslarıyla yer eden Ebru Kocaağa setlere dönüyor. Kenan İmirzalıoğlu‘nun unutulmaz dizilerinden “Acı Hayat“ta “Filiz” karakterine, Kurtlar Vadisi Pusu’da da Dicle karakterine hayat veren Ebru Kocaağa, dün akşam ekrana dönen “Arka Sokaklar”ın  oyuncu kadrosuna katıldı.

Kocaağa, “Arka Sokaklar”da “Savcı Ekin” karakterini canlandıracak. Fenomen polisiye dizide kötü niyetli bir savcı olarak seyirci karşısıan çıkacak olan Kocaağa, yeni sezonun 5. bölümünde kadroya dahil olacak. 18. sezonun ilk bölümü dün akşam yayınlanan “Arka Sokaklar” total’de 4,31 reyting 16,23 izlenme payı ile 1’inci oldu. Ayrıca 20+Abc1 kategorisinde 3,56 reyting 13,22 izlenme payı, AB kategorisinde ise 2,73 reyting 11,29 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hayatla Barış” filminin okuma provasından ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir