1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kurtlar Vadisi Disney Plus’a mı satıldı?

Kurtlar Vadisi diziyle ilgili sosyal medyada yayılan haber heyecan yarattı. Peki bu iddia doğru mu?

Kurtlar Vadisi Disney Plus’a mı satıldı?

Necati Şaşmaz’ın geçen yıl sonunda usta müzisyen Mazhar Alanson’un TRT Müzik’te yayınlanan sohbet programında efsane dizi “Kurtlar Vadisi”yle ilgili yaptığı açıklama 2015 yılından beri projeyi bekleyen seyircileri umutlandırmıştı. Şaşmaz açıklamasında diziyi tekrar çekmek için hazırlık aşamasında olduğunu belirterek “Sanırım ocak ayını görürüz. Dizide 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi… Nasipse olacak” dedi.

Bu açıklamanın ardından son dönemde “Kurtlar Vadisi” efsanesinin Disney Plus tarafından satın alındığı haberi sosyal medyada yayılmaya başladı. Fanları heyecanlandıran bu iddiayı araştırdım ancak bu iddianın da asılsız olduğunu öğrendim.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berat Efe Parlar’ı yıkan haber… Annesi genç yaşta kansere yenildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir
top

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir