1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kül Masalı" dizisinin yayın tarihi belli oldu  

TRT1’in merakla beklenen yeni dizilerinden “Kül Masalı” Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nu buluşturdu.

“Kül Masalı” dizisinin yayın tarihi belli oldu   

“Kül Masalı” dizisinin tarihli tanıtımı yayınlandı. Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nu buluşturan “Kül Masalı” dizisi 15 Şubat Perşembe günü seyirciyle buluşacak. Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği dizide Gökhan Alkan “Arat Giraylı”, Sevda Erginci “Özge”, Başak Gümülcinelioğlu “Jale” karakterlerini canlandırıyor.

Metin Balekoğlu’nun yönettiği dizinin hikâyesi Nehir Aytamay’a, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel’e ait… Dizinin güçlü kadrosunda Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizinin konusuna gelince; Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ferzan Özpetek’in Şahane Misafir’i tiyatroda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir