1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin “Kül Masalı” dizisine yeni oyuncu

TRT1’nin perşembe akşamları seyirciyle buluşan “Kül Masalı” dizisinin ekibine yeni bir oyuncu katıldı.

TRT’nin “Kül Masalı” dizisine yeni oyuncu

“Kül Masalı” dizisi perşembe akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Başrolünü Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun paylaştığı dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümüne Goncagül Sunar katılacak. Sevilen oyuncu “Gülcan” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ünlü bir şarkıcı olma hayaliyle eşini ve iki çocuğunu terk eden Gülcan, gerçek hayatın hayallerden farklı olduğuyla acı bir şekilde yüzleşir. Yaşadığı yeni hayatının tüm çilelerini kızlarını terk ettiği için çekmesi gereken bir ceza olarak görüp kabullenmiştir. İzbe mekanlarda yitip gitmeyi kabullenmişken beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan Arat Giraylı’nın hem kendi, hem de kızlarının kaderini tamamen değiştireceğinden habersizdir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mevzu Derin dizisinin adı “Marnalı” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir