1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisine taze kan

TRT’nin yeni sezonda da devam edecek dizilerinin başında gelen  “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin 10 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. 

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisine taze kan

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” TRT’nin yeni sezonda da devam edecek dizileri arasında… Akli Film’in imza attığı, başarılı yönetmen Sedat İnci’nin ise yönettiği dizinin güçlü oyuncu kadrosuna genç ve yetenekli bir oyuncu katılıyor. Burcu Kirman pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplayan dizinin kadrosuna dahil oldu.

Son olarak “Kirli Sepeti” dizisinde rol alan Burcu Kirman dev bütçeli “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” “Elisa” rolüne hayat verecek. 22. Bölümde ekibe katılan Kirman, Bernard’ın (Berk Cankat) kardeşi rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arif Pişkin “Gaddar”da Adnan Hoca’yı mı canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir