1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kübra Balcan “Doğa’nın Kanunu” dizisinde

Ay Yapım’ın haziran ayında Star TV’de ekrana gelecek olan yeni romantik komedi türündeki dizisi Doğa'nın Kanunu'nun çekimleri yakında İstanbul’da başlıyor. Ali Bilgin ile Beste Sultan Kasapoğlu’nun yöneteceği dizinin Vera’sı da belli oldu.

Kübra Balcan “Doğa’nın Kanunu” dizisinde

“Doğa’nın Kanunu” dizisinin okuma provası yarın yapılacak. Ay Yapım’ın haziran ayında Star TV’de ekrana gelecek olan yeni romantik komedi türündeki dizisinin çekimleri yakında İstanbul’da başlıyor. Ali Bilgin ile Beste Sultan Kasapoğlu’nun yöneteceği dizinin Vera’sı da belli oldu.

SON OLARAK SAHTEKÂRLAR’DA OYNAMIŞTI

Son olarak “Sahtekârlar” dizisinin Aslı’sı Kübra Balcan “Doğa’nın Kanunu”yla el sıkıştı. Balcan, Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazdığı Urla’da çekilecek dizide Doğa’nın yakın en yakın arkadaşı ve sağ kolu Vera’ya hayat verecek. Yaman’ı (Alperen Duymaz) iş görüşmesinde patronun kızı Doğa’yla (Özge Yağız) beraber küçük düşüren Vera, 5 yıl sonra hiç ummadıkları bir tabloyla karşılaşacaklar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taşacak Bu Deniz dizisine bomba konuk oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir