1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kraliçe'de kim kimdir? Dizinin olay yaratan İpek'ini hangi güzel oyuncu oynuyor?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Kraliçe güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kraliçe’de kim kimdir? Dizinin olay yaratan İpek’ini hangi güzel oyuncu oynuyor?

Kraliçe dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Queen Sugar dizisinden uyarlanan projenin yapımcılığını Mednova üstleniyor. Dizide Gökhan Alkan “Ateş Akça”yı, Burcu Özberk Ateş’in eşi Deniz Akça’yı, Cihat Tamer Deniz’in babası Galip Gencer’i, Selin Şekerci Deniz’in ablası Zeynep’i, Özgün Karaman Deniz’in küçük kardeşi Ali’yi canlandırıyor. Dizi babaları öldükten sonra “Gencer Çiftliği”nde bir araya gelen 3 kardeşin etkileyici hikâyesini anlatıyor.

Eşi Deniz’e (Burcu Özberk) kraliçe gibi davranan Ateş Akça’nın hayatını eskortluk yapan İpek adlı kadının tecavüz iddiası alt üst ediyor. Cevdet Mercan’ın yönettiği dizinin en sürprizli karakteri olan “İpek”i güzel oyuncu Selin Işık oynuyor. İpek, Ateş’in takım arkadaşları Burak, Efekan ve Murat’ın cinsel saldırısına uğradığını öne sürüyor.

Dizide Ateş’in takım arkadaşlarından Murat‘a “Caner Nalbantoğlu”, Murat’ın partneri Hande’ye “Ecenaz Üçer”, Burak‘a “Enes Koçak”, Burak’ın partneri Simay’a “Merve Honca”, Efekan‘a “Ege Semih Erken”, Efekan’ın partneri Şahsene’ye ise Melis Özçimen hayat veriyor. Dizide Zeynep’in (Selin Şekerci) eski eşi Engin’i Özgür Cem Tuğluk, Ali’nin (Özgün Karaman) eşi Narin’i Ayşe Akın, oğlu Aslan’ı Umut Kaplıca ve avukat Mahir’i Serhat Parıl oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sete çıkan Tetikçinin Oğlu dizisine bir bomba konuk oyuncu daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir