1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hangi ünlü sosyal medya fenomeni Kraliçe dizisinde oynayacak?

'Kraliçe' dizisi Kanal D'nin yakında ekrana getireceği iddialı dizilerin başında...

Hangi ünlü sosyal medya fenomeni Kraliçe dizisinde oynayacak?

Kraliçe dizisi Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’i bir araya getirdi. Mednova imzalı dizide geçmişte NBA’de de oynamış olan Ateş Akça isimli basket takımı kaptanı ve eşi Deniz Akça’nın etkileyici hikâyesi beyazcama taşınacak. Cevdet Mercan’ın yönettiği dizi dün sete çıktı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer de rol alacak.

Üçer, uzun bir aradan sonra film ve dizi setlerine hızlı bir dönüş yaptı. Son olarak Selçuk Aydemir’in yapımcılığını üstlendiği Vedat Uyar’ın yönettiği “Gereği Düşünüldü” sinema filminde rol alan Ecenaz Üçer… Kraliçe’ye Hande karakteri ile dahil oldu .

Öte yandan “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan projenin konusuna gelince; eşi Deniz ve kızı Rüya’yla güzel bir evliliği olan Ateş Akça’nın mutluluğuna tecavüz skandalı gölge düşürecek. İpek adlı escort bir kızın ortaya çıkıp birden fazla basket takımının oyuncusu tarafından tecavüze uğradığının söylemesi “Kraliçe” dizisindeki olayları başlatacak. Kendisine kraliçe gibi davranan eşi Ateş’e yapılan bu suçlama Deniz’in hayatını karartacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Çağatay Ulusoy’un “Kübra” dizisindeki partneri

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir