1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kral Kaybederse'yle ilgili flaş karar

Kral Kaybederse dizisinin ne zaman çekileceği merak konusuydu.

Kral Kaybederse’yle ilgili flaş karar

Kral Kaybederse kitabını uzun zamandır ekrana uyarlamak için çalışmalar sürüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserini ilk olarak O3 Medya Erkan Petekkaya için 2017 yılında yazdırmış ancak senaryo istenen şekilde çıkmayınca proje rafa kaldırılmıştı.

Dizi Gülseren Budayıcıoğlu, Onur Güvenatam’la OGM Pictures’a ortak olduktan sonra yeniden raftan indirildi.  Rol Kenan İmirzalıoğlu’na sunuldu. Yakışıklı oyuncu o dönem ekrana dizi yapmak istemedi. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures’la anlaştı. Tatlıtuğ’a sunulan projeler arasında Kral Kaybederse de vardı. Dizi Masumlar Apartmanı’nın senaristleri tarafından yazılmaya başlandı. Yönetmen Çağrı Lostuvalı da dizi için beklemeye başladı. Ancak çıkan senaryo Kıvanç Tatlıtuğ’un içine sinmedi. Tatlıtuğ diziden ayrıldı.

Gözler bu sırada OGM Pictures’la anlaşma yapan Uraz Kaygılaroğlu’na çevrildi. Çöp Adam dizisinde oynamayı kabul etmeyen “Biraz daha dinlenmek istiyorum” diyen oyuncuya Kıvanç Tatlıtuğ ayrıldıktan sonra “Kral Kaybederse”nin teklif edileceği düşünüldü.

Ancak dizinin senaryosu üzerinde çalışmalar devam ettiği için başarılı oyuncuya teklif gitmedi. Diziyle ilgili son bilgiler ise şu yönde; Star TV ile içerik anlaşması yapan yapımcı Onur Güvenatam kanalla beraber projeyi seneye erteledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sarmaşık Zamanı dizisine iddialı oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir