1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Korkma Ben Yanındayım”ın Aylin’i Didem Balçın yeni rolünü anlattı

MedYapım’ın yapımcılığını üstlendiği NOW’un “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

“Korkma Ben Yanındayım”ın Aylin’i Didem Balçın yeni rolünü anlattı

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin bu akşam ikinci bölümü seyirciyle buluşacak. Merve Çolak’ın yönettiği diziyi Erkan Birgören yazıyor. Dizinin Aylin’i Didem Balçın, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu.

Yeni rolünü anlatan “Korkma Ben Yanındayım‘daki Aylin, bugüne kadar Didem olarak görmedikleri bir karakter. Onun için benim için önemli. Zor biri değil ama içinde yaşadıkları zorluklar var. Çocuklarına çok düşkün, çok bağlı her anne gibi… İki oğlu var. Murat Aygen’in hayat verdiği eşi Turgut’la aralarında aşılamayan büyük mesafeler var. Onun dışında bir de diğer ailemiz var. Klişe gibi gelebilir… Fakirler, zenginler ama aslında bir arada olacakları, birbirlerine kenetlenmelerini gerektirecek bir durumla bu iki aile bir şekilde bir araya gelecek… Bir bebek konusu var” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’in yeni partneri Devrim Özkan oldu  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir