1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin genç erkek başrol oyuncusu kim oldu?

Fatih Aksoy’un patronu olduğu MedYapım’ın FOX için hazırladığı iddialı dizilerden biri de “Korkma Ben Yanındayım”…

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin genç erkek başrol oyuncusu kim oldu?

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Başarılı yazar Erkan Birgören’in yazdığı diziyi Fikret Reyhan yönetecek. Dizide Şevket Çoruh bir deniz feneri bekçisi olan Nihat’a, Günay Karacaoğlu Nihat’ın eşi “Seher”e, Gökçe Güneş Doğruöz de çiftin kızları İnci’ye hayat verecek. İlk adı “Küçük Anne” olan dizide Murat Aygen“Turgut öğretmeni”, Turgut’un eşi Aylin’i de Didem Balçın oynayacak. Dizinin genç erkek başrol karakteri Mert için de uzun süredir görüşmeler devam ediyordu.

Son gelen haberler İnci’nin partneri Mert rolü için Eren Ören’le imza aşamasında olunduğu yönünde… Yakışıklı oyuncu son olarak “Üç Kız Kardeş” dizisinde seyirci karşısına çıkıyordu. “Üç Kız Kardeş”ten ayrılacak olan Ören “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde Turgut öğretmenin oğluna hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’da Sümeyye Aydoğan’ın annesine kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir