1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kopuk’un Müjde’si Seray Kaya: Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner

Nişantaşı'nda kameralara takılan Kopuk dizisinin başarılı oyuncusu Seray Kaya, yeni dizisi Kopuk hakkında soruları yanıtladı.

Kopuk’un Müjde’si Seray Kaya: Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner

Seray Kaya, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. ‘Kopuk’ dizisinde yer alan oyuncu, “Seyirciyle buluştuk. Güzel bir hikâye… Severek kabul ettim. Daha da çok seyirciyle kavuşursa daha çok mutlu olacağız. Mahalle işi. Tarlabaşı’nda geçiyor” dedi. Kaya, “Çekimlerde zorlanıyor musunuz?” sorusuna “Zorlanmıyorum. İki gün repo veriyoruz. Beş gün 12 saat çalışıyoruz. MedYapım’ın böyle kuralı var. İnsanı şartlarda çalışınca rolüne daha çok adapte olup, kendine vakit ayırabiliyorsun. Keyifle gidiyorum sete… Elbette yoruluyoruz ama keyifle olduğu için sete koşarak gidiyorum” yanıt verdi. Partneri Kaan Yıldırım’la ilgili de konuşan başarılı oyuncu “Bu iş sayesinde tanıştık. Çok konforlu partner. Onunla olduğum için mutluyum” ifadelerini kullandı. Kaya, “Reytingler kötü gidince oyuncular bazen umutsuzluğa kapılıyor” sözlerine, “Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Her zaman umut vardır. İşimize her zamanki gibi daha çok sarılıyoruz. Ekip arkadaşlarımız olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç ne olursa olsun herkes bu işte olduğu için mutlu” açıklamasını yaptı.


Sevgili sorusuna cevap yok!

Kaya, “Yazın planınız var mı?” sorusuna, “Plan yapıyorum ama kişisel hayatımız düzensiz olduğu için tutmuyor bazen. Üç ay yurt dışında İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Tabii reddedemeyeceğim proje gelirsem gidemem” yanıtını verdi. Sevgililer Günü mesajını soran gazetecilere güzel oyuncu, “Sizin Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun” karşılığını verdi ve “Sevgiliniz var mı?” sorusuna cevap vermedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap’ından duygusal ödül konuşması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir