1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kod Adı Kırlangıç" dizisine Tozkoparan'ın 3 flaş ismi konuk oluyor

Pazar günleri seyirciyle buluşan TRT 1'in sevilen dizisi "Kod Adı Kırlangıç"ın bu hafta yayınlanacak bölümünde seyircileri bir sürpriz bekliyor.

“Kod Adı Kırlangıç” dizisine Tozkoparan’ın 3 flaş ismi konuk oluyor

TRT1‘in komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyiciyi ekran başına toplayan “Kod Adı Kırlangıç” dizisi bu hafta “Tozkoparan” dizisinin sevilen oyuncularıyla birlikte daha da renklenecek.

ÇAĞAN EFE AK

Zera Medya imzasıyla ekranlara taşınan dizinin bu haftaki bölümüne “Tozkoparan “dizisinin başarılı oyuncuları Çağan Efe Ak, İbrahim Yağız Kılınç ve Deniz Erayvaz “Kod Adı Kırlangıç” dizisine konuk olacak.

İBRAHİM YAĞIZ KILINÇ

Kod Adı Kırlangıç‘ın oyuncu kadrosunda Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin yönetmen koltuğuna Emir Khalilzadeh oturuyor.

DENİZ ERAYVAZ
thumbnail
Önerilen Yazı
İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü anlaşmayı yeniledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir