1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Gold Film'den yine çok iddialı bir dizi geliyor

Geçen günlerde başarılı yönetmen Hülya Gezer’i transfer eden Gold Film’in yeni sezon projesi belli oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Gold Film’den yine çok iddialı bir dizi geliyor

Reytinglere damgasını vuran fenomen diziler “Kızılcık Şerbeti” ve “Kızıl Goncalar”ın yapım şirketi Gold Film’in yeni sezon için hazırladığı dev prodüksiyonlu yeni projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. 1920’li yıllarda geçen “Şapkacı Kadınlar” adlı dönem dizisi çok etkileyici bir kadın hikâyesini ekrana taşıyacak. İzmir’in Kurtuluş yıllarında bir köylü kadınının şapka devrimiyle beraber kaderini yeniden yazıp bir stil ikonuna dönüşme hikâyesini anlatan dizinin senaristi Necati Şahin

Hülya Gezer’in yönetmen koltuğuna oturacağı proje eylül sezonunda ekrana gelecek. Birçok yıldız oyuncunun talip olacağı kadar etkileyici bir dizi olan “Şapkacı Kadınlar”ın başrol kadın oyuncusunun kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. Henüz kanalı netleşmeyen projeyle ilgili detaylar netlik kazandıkça paylaşmaya devam edeceğim.

thumbnail
Önerilen Yazı
 Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca cephesinden durdurulan filmle ilgili açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir