1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç’ın gerçek aşkı… Evrim Alasya’dan övgü

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer Ünal’ı Barış Kılıç’a dizinin yılbaşı gecesi eğlencesinde eşi Ayşegül Kılıç eşlik etti.

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç’ın gerçek aşkı… Evrim Alasya’dan övgü

Kızılcık Şerbeti dizisi cuma günü reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. Gold Film imzalı dizinin ekibi geçen perşembe Mert Davran’ın sahne aldığı Ulus Uluorta adlı mekanda düzenlenen yılbaşı partisinde eğlendi. Gecede Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Ömer Ünal karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç‘a aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Ayşegül Kılıç eşlik etti.

Mutluluklarıyla düşman çatlatan çift, gece boyunca şarkılara eşlik edip dans etti. Şıklığı ve güzelliğiyle dikkat çeken Ayşegül Kılıç’ı Barış Kılıç’ın dizideki partneri Evrim Alasya da övdü. Dizinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya bir ara sahneye çıkıp düet yaptığı Mert Davran’ın Ayşegül Kılıç’ın şıklığına vurgu yapması üzerine “Her zaman çok şıktır” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar dizisine bir engel de Aile Bakanlığı’ndan geldi… Çekim izni iptal edildi, Set durdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir